Parkeren

Parkeren klanten

Klanten kunnen vrij parkeren op de aangeduide bezoekersplekken op het parkeerterrein buiten of in de garage van de Rabobank. Zij melden zich bij de slagboom en de receptie verwijst hen via de intercom naar de bezoekersplekken.

Een bezoeker meld je aan via het Faciliteiten Portaal, waar je ook een parkeerplaats kunt reserveren.

Parkeren medewerkers

Parkeren kan (gratis) op de openbare parkeerstrook aan de Robonsbosweg of op het P+R terrein aan de overzijde van de straat. Medewerkers met parkeerautorisatie kunnen parkeren op het parkeerterrein bij de hoofdingang, bij de leveranciersingang of in de parkeergarage op de aangeduide Rabobank-plekken. Het is niet toegestaan om te parkeren op plaatsen die gereserveerd zijn voor andere gebruikers van het pand. Het parkeerterrein is doordeweeks toegankelijk vanaf 7.00 uur. Uitrijden kan 24/7. De parkeergarage (speedgate) is doordeweeks open van 7.00 – 23.00 uur. Om veiligheidsredenen sluit de speedgate vanaf 18.00 uur, maar als je met de auto voor de ingang staat opent deze vanzelf. Op zaterdag is de parkeergarage open van 9:00 tot 17:00 uur. De speedgate is gesloten, maar gaat open als je er voor staat. Zondag is de garage gesloten.

Elektrische oplaadpunten

Op het parkeerterrein bij de hoofdingang en in de garage zijn een aantal elektrische oplaadpunten, waarvan je gebruik kunt maken.

Free to Go

Op het parkeerterrein staat een aantal leen-auto’s waar je gebruik van kunt maken. Hiervoor heb je een Free to Go-account nodig, dat je kunt aanvragen via je leidinggevende. Je ontvangt dan een uitnodiging om je aan te melden via de website van Free to Go: www.freetogo.nl. Na het uploaden van je rij- en ID-bewijs ontvang je een Free to Go-pas. Wil je gebruik maken van een auto, dan reserveer je deze ook weer via de website van Free to Go. Een kwartier voor de gereserveerde tijd kun je de auto openen door je pas voor de lezer in de voorruit te houden. De autosleutel ligt in het dashboardkastje van de auto.

Fietsen, brommers en scooters

Fietsen, brommers en motoren kun je stallen in de afsluitbare fietsenstalling in de parkeergarage. Er zijn stopcontacten voor het opladen van accu’s. Ook kun je er (natte) kleding ophangen. Toegang met je smartcard.

Er is ook een stalling aan de voorzijde van het gebouw of aan de zijkant bij de leveranciersingang. Deze stalling is vrij toegankelijk en parkeren is voor eigen risico. Als je vanuit de parkeergarage het gebouw binnenloopt, vind je in de gang een kleedruimte met douche en lockers om spullen in op te bergen.


Leenfietsen


In de fietsenstalling staan een paar leenfietsen van de Rabobank die je kunt gebruiken om naar een afspraak te gaan. Bij de ontvangstbalie kun je vragen naar een fietssleutel. Deze lever je na gebruik weer in. Reserveren is niet nodig.


Openbaar vervoer


Vanaf het Centraal Station Alkmaar rijdt lijnbus 165 naar de Robonsbosweg. Deze bus stopt vrijwel direct voor de Rabobank. Ook lijnbus 660 en 166 stoppen bij halte Hogeschool Inholland (2 minuten lopen).