Eten & drinken


Koffie, thee,
water en vers fruit


Op alle verdiepingen vind je een pantry waar je verse koffie, thee en water kunt halen. De koffie en thee zijn fairtrade. Ook staat er een grote schaal met vers fruit waar je van kunt pakken. Fruit kun je schillen in de pantry. Vuile mesjes gaan in de lades. Heb je andere vuile vaat, dan breng je dit naar The Colour Kitchen. Afval gooi je gescheiden weg in de daarvoor bestemde afvalbakken. Dit wordt gescheiden ingezameld en opgehaald.


Lunch


Het bedrijfsrestaurant vind je op de begane grond en wordt gedeeld met alle pandgebruikers. Tussen 11.30 uur en 13.30 uur kun je hier lunchen. Je kunt alleen met pin betalen. Uiteraard kun je ook een eigen lunch meenemen. Tip: wil je een lange wachtrij voorkomen, vermijd dan de populaire tijd van 12.30 – 13.00 uur en ga op een ander tijdstip lunchen.


Avondmaaltijd


Als je ’s avonds langer doorwerkt, kun je gebruik maken van een (warme) avondmaaltijd. Dit dien je voor 14.00 uur door te geven aan de chef-kok van The Colour Kitchen. Dat kan persoonlijk (even langslopen) of telefonisch via 06-30 53 45 98. De avondmaaltijd van de dag vind je op het weekmenu op het Raboweb. Om 17.00 uur wordt de avondmaaltijd geserveerd in het bedrijfsrestaurant. Betalen met pin.


The Colour Kitchen


Onze cateraar is The Colour Kitchen. Zij verzorgen de lunch, avondmaaltijden en overige catering voor de Rabobank. Alle producten die ze gebruiken zijn zoveel mogelijk biologisch en lokaal ingekocht. The Colour Kitchen heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zij maken het verschil door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te helpen aanhaken in de maatschappij. Ze leiden deze mensen op tot horecaprofessionals met werkervaring en een diploma. En helpen ze daarna zoveel mogelijk verder op weg naar een baan.