Toegang


Bezoekers


Bezoekers melden zich bij de receptie. Hier vindt de bezoekersregistratie plaats. Komt de bezoeker in het kantoorgebied, dan ontvangt hij een bezoekerspas. Dit geldt ook voor collega's van andere banken. Op dinsdag en woensdag is het kantoor tot 20:30 uur geopend voor afspraken. Een bezoeker (geen klant) kun je aanmelden via het Faciliteiten Portaal.

Leveranciers

Leveranciers kunnen tussen 8:00 en 17:00 hun goederen afleveren. Zij melden zich bij de receptie. De receptie verwijst de leveranciers door en opent indien nodig de deuren of voorziet de leverancier van een bezoekerspas. 


Medewerkers


Vanaf 7:00 uur is de receptie bemand en is de hoofdentree voor medewerkers toegankelijk. Het kantoor sluit om 19.00 uur.

Overwerken

Als je na 19.00 uur wilt werken, dien je dit aan te vragen bij Facilitaire Services. Deze stelt de alarmcentrale op de hoogte. Dien hiervoor minimaal 24 uur van tevoren een verzoek in via het Faciliteiten Portaal. Bij werken na 19.00 uur dienen er minimaal twee medewerkers in dezelfde ruimte in het gebouw aanwezig te zijn.


Groepen


De Waddenzaal is geschikt voor evenementen tot 100 personen. Hiervoor kan het gebouw speciaal open gesteld worden. Buiten openingstijden worden groepen ontvangen door collega’s die zich als gastheer/gastvrouw hebben aangemeld. De verdiepingen zijn door middel van smartcardvergrendelingen afgesloten, waardoor de bezoekers alleen toegang hebben tot het niet afgesloten deel van de begane grond. De Waddenzaal en catering reserveer je via het Faciliteiten Portaal.


Parkeren


Parkeren klanten

Bezoekers kunnen vrij parkeren op de aangeduide bezoekersplekken.

Parkeren medewerkers

Medewerkers kunnen vrij parkeren op de aangeduide parkeerplekken van de Rabobank. Toegang tot de het parkeerterrein is mogelijk van 7.00 tot 17.15 uur. Mochten er klantgesprekken zijn, dan gaan de slagbomen in overleg met Securitas later dicht. Uitrijden is 24/7 mogelijk. Het parkeerterrein is in het weekend en ‘s avonds toegankelijk met je pasje.  

Brommers, fietsen en motoren 

Fietsen, brommers en motoren kan je stallen in de fietsenstalling aan de voorzijde van het gebouw. De fietsenstalling is vrij toegankelijk en parkeren is voor eigen risico. De stalling wordt niet afgesloten.


Gastheer/gastvrouw


Jij bent gastheer/gastvrouw van je bezoeker. Vanuit deze rol en veiligheid ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van je bezoek gedurende de hele bezoekperiode. Een bezoeker haal je op en begeleid je ook weer naar de uitgang. Een bezoeker wordt in eerste instantie ontvangen door de receptie.


Openbaar vervoer


De lijnbus stopt ter hoogte van het vliegveld de Kooy. Vanaf hier is het 10 minuten lopen naar het hoofdkantoor. De bushalte bevindt zich aan een zeer drukke weg. Het advies is om vanaf het station alternatieve vervoersmiddelen te gebruiken. Bijvoorbeeld een OV fiets (verkrijgbaar op Den Helder Zuid en Den Helder Centraal), carpoolen of een taxi.


Smartcard


De smartcard geeft toegang tot het kantoor, je werkplek en opent diverse doorgangen binnen het kantoor. Tevens gebruik je deze kaart om te printen. Smartcard kwijt of verloren? Neem dan direct contact op met je leidinggevende en Facilitaire Services.


Lift


Het pand is voorzien van twee liften. De hoofdlift geeft geen toegang tot de 1e verdieping, gebruik hiervoor de trap. De goederenlift kan je, indien nodig, gebruiken om de 1e verdieping te bereiken.


Lockers en garderobe


De garderobe bevindt zich op de begane grond in de centrale hal. Tevens zijn daar enkele lockers gesitueerd om spullen kort in op te bergen en rekken waar je schoenen en tassen kwijt kunt.


Vluchtroute


Aan beide zijden van het gebouw zit een noodtrappenhuis.  Op iedere verdieping kun je het trappenhuis in. De nooddeuren in het trappenhuis op de begane grond naar 'buiten' zijn voorzien van een alarm en mogen uitsluitend bij calamiteiten geopend worden. Een vluchtrouteplan is te vinden op iedere verdieping. Ook zijn op strategische plekken EHBO-, ontruimings- en brandblusmiddelen geplaatst.


Netwerk toegang


Voor medewerkers beschikt het hele pand, naast een gedeeltelijk vast netwerk, over een draadloos toegankelijk netwerk (wifi).  Klanten kunnen gebruik maken van de Guest Hotspot.