Kantoorfaciliteiten


Reproruimte


Op elke vleugel is een reproruimte geplaatst. In de reproruimte vind je alle zaken die het werken ondersteunen.


Printen


In iedere repro ruimte staat een printer. Hiermee kun je printen, kopiƫren en scannen. Denk aan het milieu en stel je laptop zo in dat je altijd dubbelzijdig print en niet standaard in kleur afdrukt.


Scannen


In de reproruimte staat een front-office scanner. In een aantal spreekkamers is een ID-scanner aanwezig.


Nabewerking


Iedere reproruimte is ingericht met een werkblad, zodat je hier makkelijk de nabewerking op je documenten kan doen zoals nieten en perforeren.


Kantoorartikelen


Omdat er beperkt kasten aanwezig zijn in het kantoor, biedt Facilitaire Services de belangrijkste kantoorartikelen centraal aan. In de reproruimtes tref je papier, pennen, enveloppen, post-it en andere standaard kantoorartikelen aan.


Inzameling vertrouwelijk papier


In de reproruimtes staan afgesloten containers voor inzameling van papier. Alle papier wordt beschouwd als vertrouwelijk.


Laptops


Binnen onze bank maakt iedereen gebruik van een laptop. Hiermee kunnen we optimaal flexibel werken. Tevens komt het digitaal vergaderen (en dus minder printen) ten goede. Bij Facilitaire Services zijn leenlaptops beschikbaar indien noodzakelijk.


Telefonie


We werken binnen onze bank met CRM telefonie (telefonie via Siebel) en Softphones. Een handleiding is terug te vinden op het RaboWeb en de Siebel Smarthelp functie. Hier vind je ook het landelijke bereikbaarheidsmodel.


Audiovisueel


In alle vergaderruimtes, overlegruimtes en op het centrale overlegpunt op de 1e verdieping zijn audiovisuele hulpmiddelen beschikbaar. Deze werken allemaal volgens het plug-and-play principe. Wanneer je de HDMI kabel aansluit aan jouw laptop, dan wordt het scherm en geluid direct ingeschakeld. Een handleiding is aanwezig in de verschillende ruimtes. Kom je er niet uit, dan kun je de hulp inschakelen van Facilitaire Services.


Kasten


We werken meer en meer digitaal. Er is daarom beperkte kastruimte in het pand. Er staan op de vloer een aantal kasten. Er is een archiefkast aanwezig, deze is voor vertrouwelijke informatie. Naast archiefkasten zijn er lage kasten aanwezig voor niet vertrouwelijke informatie.


Archief / brandkasten


Het archief is extern opgeslagen bij Iron Mountain. Op de 1ste verdieping zijn in totaal vier brandkasten. In de brandkasten worden dossiers bewaard die opgevraagd zijn bij Iron Mountain en niet direct teruggestuurd kunnen worden. Tevens bewaar je in deze kasten originele documenten van klanten die geretourneerd moeten worden.


Post


Iedere ochtend wordt alle binnengekomen post gesorteerd. Alle klant gerelateerde post wordt gescand via EKD. Alle overige post wordt centraal per afdeling in de postkast bij de pantry op de 1ste verdieping aangeboden. Deze is te openen met jouw smartcard. Uitgaande post dien je voor 15.30 uur in de postkast te leggen.