Toegang en openingstijden


Openingstijden


Hoofdkantoor

Maandag 7.00 uur – 22.00 uur

Dinsdag 7.00 uur – 22.00 uur

Woensdag 7.00 uur – 22.00 uur

Donderdag 7.00 uur – 21.00 uur

Vrijdag 7.00 uur – 21.00 uur

Zaterdag 9.00 uur – 14.00 uur


Medewerkers


Doordeweeks is het pand vanaf 7.00 uur toegankelijk. Op zaterdag vanaf 9.00 uur. Met je smartcard kun je via de hoofdingang of via de parkeergarage het gebouw binnen. Buiten werktijden van de receptie, neemt de beveiliging het over.


Bezoekers


Bezoekers melden zich bij de ontvangstbalie (vanaf 8 uur). Hier vindt de bezoekersregistratie plaats. Elke bezoeker die in het kantoorgebied komt, ontvangt een bezoekerspas. Dit geldt ook voor collega's van andere banken. Een bezoeker (geen klant) meld je aan via het Faciliteiten Portaal. Tijdens het bezoek hoort een bezoeker altijd in de aanwezigheid te zijn van zijn gastheer/gastvrouw. Klanten hoeven niet te worden aangemeld. Zij staan in het reserveringssysteem van Outlook.


Gastheer/gastvrouw


Jij bent gastheer/gastvrouw van je bezoek. In deze rol en vanuit veiligheidsoogpunt ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van je bezoek. De receptie ontvangt de bezoekers. Jij haalt ze op en begeleidt ze ook weer naar de uitgang.


Leveranciers


Leveranciers kunnen van 8.00 tot 17.00 uur hun goederen afleveren. De leveranciersstraat bevindt zich aan de zijkant van het gebouw. Leveranciers melden zich bij de receptie. De receptie verwijst hen door naar de juiste afdeling/locatie, opent indien nodig deuren en voorziet de leverancier van een bezoekerspas. 


Groepen


In het Auditorium op de begane grond vinden regelmatig grote bijeenkomsten plaats, bijvoorbeeld met ondernemers of verenigingsleven uit de regio. Overdag ontvangt de receptie het bezoek. Buiten werktijden van de receptie is het de verantwoordelijkheid van de gastheer/gastvrouw van het betreffende event (collega’s die zich hiervoor hebben aangemeld). De verdiepingen zijn door smartcard-vergrendelingen afgesloten. Bezoekers hebben dus alleen toegang tot het niet afgesloten deel van de begane grond.


Overwerken


Als je na sluitingstijd wilt werken, meld dit dan tijdig aan Facilitaire Services. Dit doe je via het Faciliteiten Portaal (minimaal 24 uur van tevoren). Zij stellen de alarmcentrale op de hoogte. Let op: het is niet toegestaan om alleen over te werken. Als je na 19.00 uur werkt, dan moet er minimaal nog een collega in dezelfde ruimte zijn.


Smartcard


De smartcard geeft toegang tot het kantoor, je werkplek en opent diverse doorgangen binnen het kantoor. Tevens gebruik je deze kaart om te printen. Smartcard kwijt of verloren? Neem dan direct contact op met je leidinggevende en Facilitaire Services.


Lift


Het pand is voorzien van drie liften: twee personenliften en een goederenlift. Medewerkers en bezoekers mogen alleen de personenliften gebruiken.


Garderobe en lockers


Garderobes en lockers vind je in de kantoortuin op elke verdieping. Een locker kun je aanvragen via het Faciliteiten Portaal.


Vluchtroute


Aan beide zijden van het gebouw zit een noodtrappenhuis. Op elke verdieping kun je dit trappenhuis in. Elke verdieping heeft ook een vluchtrouteplan. Ook vind je er op strategische plekken de EHBO-, ontruimings- en brandblusmiddelen.


Netwerktoegang


Voor medewerkers beschikt het hele pand over een draadloos toegankelijk netwerk (wifi).  Klanten kunnen gebruik maken van de Guest Hotspot (geen wachtwoord nodig).