Kantoorfaciliteiten


Reproruimte


Op elke afdeling bevindt zich een reproruimte. In de reproruimte vind je alle zaken die het werken ondersteunen, zoals (brief)papier, pennen, enveloppen, post-its en andere kantoorartikelen.


Printen, kopiƫren en scannen


In elke reproruimte staat een printer. Hiermee kun je printen, kopiƫren en scannen. Denk aan het milieu en stel je laptop zo in dat je altijd dubbelzijdig print en niet standaard in kleur afdrukt. Op de begane grond staat ook een ID-scanner. Je hebt je smartcard nodig om gebruik te maken van de printer en scanner.


Inzameling vertrouwelijk papier


In de reproruimtes staan afgesloten containers voor de inzameling van papier. Alle papier wordt beschouwd als vertrouwelijk.


Laptops


Alle medewerkers (op RKS na) maken gebruik van een laptop. Hiermee kunnen we optimaal flexibel werken. Tevens komt het digitaal vergaderen en minder printen ten goede. Bij Facilitaire Services zijn leen-laptops beschikbaar indien noodzakelijk.


Telefonie


We werken met Softphone en Skype. Een Softphone- of Skype-handleiding vind je op het RaboWeb en de Siebel Smarthelp-functie. Hier vind je ook het landelijke bereikbaarheidsmodel.


Audiovisueel


In alle vergader-, overlegruimtes en de pantries zijn audiovisuele hulpmiddelen beschikbaar. Als je de HDMI-kabel aansluit op jouw laptop, dan wordt het scherm en geluid direct ingeschakeld. Lukt dit niet, dan kan het zijn dat de tv uit staat of dat deze gesourced moet worden richting HDMI-VGA. In de handleiding die in elke ruimte ligt, staat hoe je dit doet. Kom je er niet uit, dan kun je de hulp inschakelen van Facilitaire Services.


Kasten


We werken meer en meer digitaal. De kastruimte in het pand is daarom beperkt. Op elke afdeling staat een aantal kasten. Deze zijn voor algemeen gebruik door een of meerdere afdelingen. Sluit de kast aan het einde van de werkdag af en berg de sleutel op in het sleutelkastje in de reproruimte.


Archief / brandkasten


Het archief is deels extern opgeslagen bij Iron Mountain en deels intern. In de postkamer op de begane grond staan brandkasten. In de brandkasten bewaar je dossiers die zijn opgevraagd bij Iron Mountain en niet direct teruggestuurd kunnen worden. Tevens bewaar je in deze kasten originele documenten van klanten die geretourneerd moeten worden.


Post


Elke ochtend wordt alle binnengekomen post gesorteerd. Alle klantgerelateerde post wordt gescand via EKD. Overige post wordt centraal per afdeling aangeboden in de postkast bij de receptie. Uitgaande post dien je voor 15.30 uur bij de receptie af te geven.